Top 40 legújabb link > Természet - wyw.hu

Szponzorált linkek
Üvegbe zárt természet az otthonodban
https://akvarisztikakezdoknek.hu/

Az otthonunkat mindig is díszítettük növényekkel, vagy tartottunk hobbi állatokat. Llépj közelebb a természethez otthonodban, alkoss meg egy vízi világot, és legyél akvakertész! Az akvarisztika egy olyan hobbi, amely szépséggel és nyugtalansággal egyaránt ajándékoz meg minket. Az akváriumok szinte végtelen lehetőségeket kínálnak, hogy egyedi és izgalmas világot teremtsünk otthonunkban. Ha szeretnél elmerülni az akvarisztika varázslatos világában, akkor az akvarisztikakezdoknek.hu weboldal minden szükséges információt tartalmaz, amelyre szükséged lehet ahhoz, hogy sikeres és egészséges akváriumot hozz létre.

Üvegbe zárt természet az otthonodban
Szálláscsomagok.hu - Természetközeli, erdei, vízparti szálláshelyek
https://szallascsomagok.hu/kategoria/termeszetkozeli/

Természetközeli, erdei, hegyvidéki, vízparti szálláshelyek kedvezményes csomagajánlatai találhatóak nálunk. Nyugodt és csendes környezetben lévő szállások ajánlatai. Akciós utazások és wellness csomagok egy helyen. Meghitt pihenésre vágysz távol a tömegtől? Válogass kedvenc eldugott szállásaink, romantikus faházak, takaros vendégházak és kényelmes apartmanok csomagajánlataiból. Felejthetetlen wellness hétvégét keresel? Jó helyen jársz! Válogass az utazási ajánlataink közül.

Szálláscsomagok.hu - Természetközeli, erdei, vízparti szálláshelyek
Környezetvédelmi tervfejezet elkészítése
https://www.kornyezetvedelmitervfejezet.hu

A legtöbb vállalkozás számára nehézséget okoz a környezetvédelmi jogszabályok ismerete és alkalmazása. Sok induló vállalkozás nem is tud arról, hogy a tevékenységéhez megkezdéséhez még egy környezetvédelmi tervfejezetet is el kell készíteni a telepengedély megszerzéséhez. Megfelelő gyakorlat és ismeret nélkül nem javasoljuk senkinek a dokumentum elkészítését, bízza inkább gyakorlott szakemberre, aki a dokumentum elkészítése mellett segíthet egyéb környezetvédelmi feladatok elvégzésében is.

Környezetvédelmi tervfejezet elkészítése
Papagájok a Loro Park-ban
http://papagajrajongo.epizy.com/amazon-papagajok-a-loro-parkban.html

Akik csak a háziasított papagájokat ismerik, sokszor nem is tudják, hogy ennek a díszmadárként tartott, vad madárnak a természetben élő példányai komoly fenyegetésnek vannak kitéve. Az élő-és szaporodóhelyek fogynak, az élettér csökken és emiatt az egyedszámok is egyre alacsonyabbak A Loro Park felvette a harcot ezzel a jelenséggel, folyamatosan tenyésztik és engedik szabadon a veszélyeztetett papagáj-fajok egyedeit.

Papagájok a Loro Park-ban
Trekhunt: az aktív turisták keresőmotorja
https://www.trekhunt.com/hu

Te is imádod a természetet? Aktívan töltenéd a nyaralásodat? A Trekhunt-on több, mint 80 ország 1000 kalandjából válogathatsz egy helyen. Hasonlítsd össze a szolgáltatók ajánlatait és foglalj online, bankkártyaadatok megadása nélkül.

Trekhunt: az aktív turisták keresőmotorja
Napelem rendszer tervezés és napelem szerelés
https://bze.hu/

Váltson napelemes rendszerre és spóroljon a villanyszámláján! Napelem rendszer szerelése alkalmával kizárólag elismert minőségű alapanyagokkal dolgozunk. A felhasznált napelem osztrák gyártmányú, és a hozzá tartozó energiát hasznosító inverter is az. Bővebb felvilágosításért látogasson el weboldalunkra.

Napelem rendszer tervezés és napelem szerelés
Programok a természetben
https://www.programturizmus.hu/kategoria-termeszet.html

Legyen szó nemzeti parkjaink meglátogatásáról vagy egyéb természettel, állatvilággal kapcsolatos programokról, honlapunk segítséget nyújt Önnek a megfelelő program kiválasztásában. Magyarország természeti értékei páratlan élményt nyújtanak az összes korosztálynak.

Programok a természetben
Természetjárás a Szigetközben
http://gyermektabor.hu/termeszetjaras/

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás szobákkal, étkezővel és melegítőkönyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja a természetjárókat. A sporttevékenységek mellett gyalog vagy kerékpáral is bebarangolható a vadregényes, egyedi flórával és faunával rendelkező Szigetköz, ahol a szerencsés természetjárók több száz madárfaj egyedeit kaphatják lencsvégre, akár kenujukból ülve.

Természetjárás a Szigetközben
Tájépítészet, természetvédelem
http://bzsombor.hu/

Pillantás a világra a tájépítész mérnök szemével. Dr. Boromisza Zsombor honlapja a természetvédelemről, a tájvédelemről, a tájépítészetről szól. Külön öröm lehet mindannyiunk számára, hogy az egyetemi oktató a tanösvények létrehozásában is szerepet vállal, interaktív előadásokat tart a témában - vagyis a jövő nemzedék szemléletére is hatással van.

Tájépítészet, természetvédelem
Erdő-környezetvédelmi pályázatok, Natura2000
http://www.fapiac.hu/Elerheto-palyazatok

A FA-PIAC Kft. pályázat keresés és kezelés a kezdetektől az leszámolásig, jutalékos rendszerben. Fontos és hasznos pályázati lehetőségek között szerepel például a mezőgazdasági terültek erdősítésére, az erdészeti potenciál helyreállításának támogatása, a Natura 2000 területek támogatása vagy az erdő-környezetvédelmi intézkedések támogatása.

Erdő-környezetvédelmi pályázatok, Natura2000
SolarSide Kft
http://www.solarside.hu/

Aki ma energiát használ, az valamilyen szinten hozzájárul környezetünk pusztításához. Ha Ön ezt nem szeretné, akkor ismerje meg a napelemeket, és legyen Önnek is saját napelem rendszere. Ezzel a lépéssel ráadásul nem csak a környezetünk megőrzéséért tesz sokat, mert ezzel a megoldással a saját energiaköltségeit is csökkenti jelentős mértékben.

SolarSide Kft
Velencei-tó nővény és állatvilága
http://www.velenceitonal.hu/velencei+to+bemutatasa/3/a+velencei+to+novenyvilaga

Ismerd meg a természetközeli Velencei-tavat. Különleges növény világát, a Madárrezervátum területén lévő különlegesen védett egyedülálló orchidea faj a hagyma burok orchidea (Liparis loeselii). A mozgó láp, tőzegpáfrányok, de a dinnyési fertő szikesei is számtalant érdekességet tartogatnak. Fedezd fel a természetközeli Velencei-tavat.

Velencei-tó nővény és állatvilága
Elektronikai hulladék begyűjtés és szállítás - Enviroinvest Zrt.
http://elektronika.enviroinvest.hu/tevekenysegek.html

Az Enviroinvest Zrt. 2004 óta végez elektronikai-hulladék kezelői tevékenységet, mely során a megrendelői igényeknek eleget téve országszerte gyűjti és ellenőrzött körülmények között kezeli az e-hulladékokat. A vecsési fióktelepünkön, munkanapokon 6:30-14:00 óra között biztosítjuk korlátozás nélkül, minden partnerünk számára a használatból kivont eszközök átvételét. Forduljon hozzánk bizalommal.

Elektronikai hulladék begyűjtés és szállítás - Enviroinvest Zrt.
Környezetvédelmi tanácsadás - Enviroinvest Zrt.
http://tanacsadas.enviroinvest.hu/tevekenysegek.html

Az Enviroinvest Zrt. a környezetvédelmi tanácsadás területén sokéves tapasztalattal rendelkezik és széles körben vállalja megbízói számára a honlapunkon olvasható szakmai munkák bármelyikét. Keressen minket bizalommal.

Környezetvédelmi tanácsadás - Enviroinvest Zrt.
Szappan - Természetes szappan
http://www.borzaszappan.hu

Természetes szappan a Borza szappan webáruházából. A szappan mellett készítenek még kozmetikumokat és pezsgőbombákat is illetve ezekből csodás ajándékcsomagok vásárolhatóak. A szappankészítés hagyományos eljárással és kitűnő alapanyagokból történik. Új termékeket bevezető árakon próbálhatja ki. A szappankészítés kézzel történik tartósítószer mentesen. Kitűnő ajándék bármilyen alkalomra. Tekintse meg kínálatunkat a borza szappan webshopban.

Szappan - Természetes szappan
Kertfórum.hu
http://www.kertforum.hu

Kertfórum - hasznos tudnivalók zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztéséhez. Magyarország új kertészeti információs oldalán folyamatosan bővülő hasznos információkkal és cikkekkel várunk minden kertészkedőt. Azokat az olvasóinkat is igyekszünk tanácsokkal ellátni, akik kipróbálnák a balkonkertészkedést, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Látogasson el portálunkra, és tanulmányozza a zöldségek, gyümölcsök, fűszer- és gyógynövények termesztéséhez tartozó adatlapokat, a csírázási idő és hőmérséklet táblázatot, valamint a tenyészidő táblázatot!

Kertfórum.hu
Aktuállis túrák gyűjteménye
http://sportersplanet.com/hu/tura/turak-listazasa

A Sporters' Planet segít neked megtalálni a hozzád legközelebb eső, vagy számodra leginkább megfelelő túrát bármilyen sportágban.

Aktuállis túrák gyűjteménye
Állati cikkek az oldalon
http://orangutan.blog.hu

A állatokat, természetet kedvelő egyének előszeretettel olvasnak egy állatokról, növényekről szóló könyvet vagy blogot. A televízióban vagy weben kedveltek a hasonló témájú videók vagy képek. Ezen embereknek készítették a Van-e élet az oráng után? című blogot. Vicces, furcsa videók és képek teszik szórakoztatóbbá a weblapot.

Állati cikkek az oldalon
Szigetközi térség természeti értékei
http://szigetkozportal.hu/hu/szabadidos-programok/szigetkozi-tajvedelmi-korzet/

Ismerd meg Szigetköz világát, mindegy, hogy szárazföldön vagy vízen vágsz neki, az élmény garantált!

Szigetközi térség természeti értékei
Piliskert - Feng-shui kert
http://www.piliskert.hu/feng-shui-kert/

Hogy Ön pihenhessen, bízza ránk kertjének gondozását! Szolgáltatásaink: gyep fenntartási munkák, fák és fenyők gondozása, cserjék, sövények, sziklakertek, beltéri növények és rózsák ápolása, kúszónövények és öntözőrendszerek karbantartása, épített környezet fenntartása, valamint vízfelületek üzemeltetési feladatai. Vállaljuk továbbá térkő díszburkolat fektetését is, melyre garanciát adunk.

Piliskert - Feng-shui kert
Környezeti hatásvizsgálat - környezetvédelmi engedélyeztetés
http://www.kornyezeti-hatasvizsgalat.hu/eljarasok

Jelentős környezetterhelést okozó vagy jelentős környezetszennyezést okozható tevékenységek végzésé előtt környezetvédelmi engedélyeztetést szükséges lefolytatni, amely aktív résztvevője a környezetvédelmi szakértő, aki a szükséges dokumentációk elkészítésén túl segíti az engedélyeztetés folyamatát is. A tevékenységtől függően az alábbi eljárások lefolytatása válhat szükségessé: előzetes vizsgálat, előzetes konzultáció, környezeti hatásvizsgálati eljárás, egységes környezethasználati engedélyezési eljárás.

Környezeti hatásvizsgálat - környezetvédelmi engedélyeztetés
Napelemes rendszer kivitelezés
http://www.napvillany.hu/napelemes-rendszerek/napelemes-rendszerek-kivitelez ...

Nullázza le az áramszámláját! A napelem a Nap sugárzási energiáját közvetlenül villamos energiává alakítja át. A napelem egy háztartás vagy egy egész épület áramellátását is képes biztosítani. A háztartási használatra szánt napelem ára folyamatosan csökken, hatékonysága pedig folyamatosan növekszik. Árajánlatkérése alapján felmérjük az igényeket, meghatározzuk a pontos műszaki tartalmat, majd részletes ajánlatot készítünk Önnek.

Napelemes rendszer kivitelezés
Napelemes rendszerek
http://www.gsenapelem.hu

Ha Ön is környezetbarát otthont szeretne, vásároljon napelemet, mely 100%-ig megtérülő befektetés. Egyedül, megfelelő tudás nélkül ne kezdjen napelem rendszer kivitelezésébe. Amennyiben többet szeretne megtudni a napelemekről, látogasson el weboldalunkra. Kérésére pontos hozamot számolunk tervezett napelem rendszeréhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérdéseire bármikor szívesen válaszolunk.

Napelemes rendszerek
Zöldenergiavilág
http://zoldenergiavilag.hu

Zöld hírek, érdekességek röviden. Környezetvédelem, tudomány, tudatos vásárlás. Az összes égető problémát érintve próbáljuk minél közelebb hozni a fiatalokhoz a környezettudatosság gondolatát. Zöld hírek, érdekességek röviden. Környezetvédelem, tudomány, tudatos vásárlás. Az összes égető problémát érintve próbáljuk minél közelebb hozni a fiatalokhoz a környezettudatosság gondolatát. Célunk, hogy a környezetvédelem ne egy misztifikus fogalom legyen, hanem az épüljön be mindennapjainkba, legyen életünk része. - Színes rövid hírek, mert a fenntarthatóság nem csak a katasztrófákról szól. - Tudományos hírek azok számára, akik szeretnének a problémák, vagy azok megoldása mögé látni. - Tippek és tanácsok energiamegtakarításhoz - Csináld magad leírások, hogy minél kevesebb tárgyunk kerüljön a szemétbe - Videók, képek, érdekes rövid sztorik a nagyvilágból Oldalunkon naponta többször frissülő tartalommal várjuk!

Zöldenergiavilág
Versek a természetről
http://www.eternus.hu/kategoria/Termeszet

Természettel kapcsolatos klasszikus, magyar nyelvű versek válogatott, moderátorok által átnézett és javított gyűjteménye. A verseket lehetőség van ingyenesen továbbküldeni, megosztani, kedvencekbe rendezni, címkézni, illetve egyes esetekben átvenni, azaz a saját weboldaladon vagy blogodban publikálni is. Minden vers régi magyar költőtől származik, akik a múlt századokban alkottak, és már több mint 70 éve elhunytak. A gyűjteményt bárki bővítheti egy gyors regisztráció után, így az folyamatosan, minden nap bővül.

Versek a természetről
Holdfényliget kalandpark, ahol a természet a játszótárs
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/kalandpark/

A Holdfényliget kalandparkban erdei környezetben próbálhatsz ki csapatépítő játékokat, drótkötélpályát, indián tábort.

Holdfényliget kalandpark, ahol a természet a játszótárs
Komplex megoldás megújuló energia pályázatokhoz
http://energiamindenkinek.hu/

Napelemes, hőszivattyús rendszerekkel vagy akár szélgenerátorral kiegészítve szinte teljes körűen biztosíthatjuk a házunkban a természetbarát energiaforrásokat.

Komplex megoldás megújuló energia pályázatokhoz
Magyar Turista -biciklis térképek
http://www.map.hu/Katalogus/Turista_Megye_biciklis_terkepek/Megye-_biciklis_ ...

Minden, ami térkép: map.hu Magyarországi autós, turista és biciklis térképei a környező országok és a Földrészek térképei, csillagtérkép stb. A térképek és atlaszok könnyen kezelhető fejezetekbe vannak besorolva, bárki megtalálhatja az őt érdeklő területet megyék, tájegységek, országok és térkép típusok szerint. Magyarország és Románia (Erdély), áttekintő térképei segítik a kívánt turistatérkép beazonosítását. Folyamatos akciók. Látogassa meg webáruházunkat!

Magyar Turista -biciklis térképek
ZKI vetőmag webáruház - Zöldség vetőmag, kertművelés
http://zkivetomag.hu/

Paprika, paradicsom és kukorica vetőmag kínálat, valamint számos más hagyományos vetőmag különlegesség a ZKI zöldség vetőmag webáruház kínálatában. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a vetőmagvak kifejlesztésében, termékeinkben garantáltan nem fog csalódni. Elsősorban hobbi kert, kiskert tulajdonosok számára kínáljuk vetőmag árucikkeinket. Vetés előtt ajánljuk, hogy látogasson el ZKI vetőmag webáruházunk honlapjára, számos, képekkel illusztrált információkkal, termesztéstechnológiai javaslattal és egyéb tanácsokkal várjuk kedves vásárlóinkat, kattintson zöldség vetőmag webáruházunk honlapjára.

ZKI vetőmag webáruház - Zöldség vetőmag, kertművelés
Interkert - Kertészeti magazin
http://www.interkert.hu

Kertészeti magazin és online szakmai adatbázis. Ahol a különböző növények leírásai kategóriákra lebontva megtalálhatóak, mint például a gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, gyomnövények, fűszernövények stb. Továbbá oldalunkon sok hasznos és érdekes információhoz juthatnak a kert körüli témákban a kedves látogatók. Emellett a kertépítők és kertészek megyék szerinti lebontásban megtalálhatóak egy kattintással.

Interkert - Kertészeti magazin
Bio brikett és pellet előállító berendezések
http://bestmachinery.hu/biomassza-feldolgozasa

Ön gondol a környezetére? Ha rendelkezésére áll a megfelelő mennyiségű mezőgazdasági vagy faipari hulladékanyag, akkor ne pazarolja el azt. Válassza Ön is a megújuló energiát telephelyének, épületeinek fűtésére. Korszerű berendezéseinkkel könnyedén készíthet bio brikettet az összegyűjtött szalmából és egyéb mezőgazdasági aprítékból. Cégünk szakmérnöki tanácsadást nyújt a megfelelő berendezés kiválasztásához. A mezőgazdasági hulladék érték, amit vétek elpazarolni!

Bio brikett és pellet előállító berendezések
Mézalmácska, az ehető sövény
http://www.ehetosoveny.hu

A mézalmácska egy elegáns megjelenésű luxus növény, tökéletes sövénynövény, ezen kívül a madárbarát kert nélkülözhetetlen növénye. Lombhullató sövénynövény, maximális magassága akár 10 m is lehet. Nyírott és természetes sövényként is dekoratív. Lombozata tavasszal lilás-barna, nyáron sötét zöld, ősszel narancs, bordó, és sárga színekben pompázik. Termése kis almaszerű rendkívül ízletes, mézes-pikáns extra delikátesz gyümölcs, amely már júniusban érik, így a primőr gyümölcsök közé tartozik. Ha vegyszermentes biogyümölcsből szeretne sövényt kertjébe, akkor válassza a mézalmácskát!

Mézalmácska, az ehető sövény
Kertészeti webáruház - kertészet
http://novenyshop.hu

Kertészeti áruház, kertészet. Kínálatunkban megtalálhatóak: növények, dísznövények, fák, díszfák, gyümölcstermők, különlegességek, díszfüvek, fűszernövények, kerti virágok, örökzöld fenyők, tavi növények, vízinövények, fenyő fajták, szobanövények.

Kertészeti webáruház - kertészet
Sissi Park
http://www.sissipark.at/hu

Töltse a nyarat a Sissi Parkban! A Sissi park pályaszállás három épületében 22 db exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja vendégeit. Lachtal festői hegyvidékének csodálatos panorámáját saját, déli fekvésű teraszukról élvezhetik az idelátogatók. Kerékpártúrák, kirándulások ideális színtere. Csodálatos táj és időjárási feltételek várják az idelátogatókat.

Sissi Park
A Napfény -tava - Velencei-tó bemutatása
http://www.velenceitonal.hu/tartalom/to+bemutatasa

Velencei-tó Portál segítségével ismerd meg a természetközeli Velencei-tavat, melyet a Napfény-tava jelzővel is gyakran illetnek. A Velencei-tó és a Velencei-hegység együtt számtalan természeti csodát tartogat a látogatóknak.A tó növény és állatvilága messze földön híres. Gyere el és győződj meg személyesen a Velencei-tó és környéke szépségéről.

A Napfény -tava - Velencei-tó bemutatása
Pákozd-Sukorói Arborétum a Velencei-tónál.
http://www.velenceitonal.hu/adatlap/szabadido/pakozd+sukoroi+arboretum

A Velencei-tó legszebb táján elterülő arborétum 96 hektáros területén 250 fajta fa és cserje, számtalan lágyszárú növény tárul a látogatók elé. Az arborétum kilátó tornyából a csodálatos Velencei-tavi tájban gyönyörködhetünk. A tájmúzeumban betekinthetünk a környék kultúrtörténetébe, bemutatja a vidék természeti képét, nyomon követi földtörténeti kialakulását, éghajlati, geológiai és talajviszonyait, vízrajzát.

Pákozd-Sukorói Arborétum a Velencei-tónál.
Zöld8 Magazin
http://zold8.hu

Környezettudatossággal foglalkozó internetes újság, amely előremutató megoldások, biztató példák és hasznos ötletek megismertetése mellett szórakoztat is, és bemutatja a zöld világ érdekességeit és aktualitásait. Olyan tematikus tartalmat nyújt, amelybe a külföldi zöld portálokon kívül a kapcsolódó témájú blogok, szakértői oldalak, és környezetbarát termékeket előállító cégek hírei is megjelennek.

Zöld8 Magazin
Kertészeti lexikon
http://www.tuja.hu/kerteszeti-lexikon/kert.html

Kertészeti fogalmak kártevők, betegségek leírása, az ellenük való védekezési módok ismertetése, gyümölcs dísznövény gyógynövény fajták ismertetése.

Kertészeti lexikon
Kertépítés, kerttervezés - Palkovits Kert
http://www.palkovitskert.hu/

Pazar kertet csináltatna? Meseszép, tiszta gyepet? Keresse fel az oldalt! A Palkovits Kert elvégzi Önnek a kertépítést, térburkolást, füvesítést (gyepszőnyeg, fűmag), öntözőrendszer létesítését, sziklakert építést, ezenkívül egyéb kertépítés tevékenységekkel is foglalkozik. Nézzen fel az oldalra, ahol értékes írásokat olvashat a szolgáltatásokról, sőt még tippeket is találhat, hogy miként tehetné még szebbé a kertjét! Kertépítés előtt ajánlatos egy tervet kreálni, hogy mi hová kerülhetne, hogy nézne ki. A kerttervezés kivitelezése után már meg lehet csinálni a kertépítést.

Kertépítés, kerttervezés - Palkovits Kert
Növény- és állatvilág könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/noveny__es_allatvilag/AEM/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

Növény- és állatvilág könyv rendelés
Hirdetések
Oldal leírása
termeszet.wyw.hu: Természet katalógus, természetvédelem, környezetvédelem: Zöld mozgalom, védett állatok és növények, természeti erők, katasztrófák. Nemzeti parkok, botanikus kertek és tájvédelmi körzetek.
Gyűjteményünkben 374 válogatott természet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13448