Zöld mozgalmak > Természet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Zöld mozgalmak > 3 weboldal. Kategória leírása: A természetvédelmet a politikában a zöld mozgalmak képviselik.
Szponzorált linkek
Zöldhullám
http://zoldhullam.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=45923

Zöld kérdések értelmezésében sokszor összekeverednek a politikai pozíciókra pályázók a környezet- és természetvédelmi civil szervezetekkel. De vajon mit jelent zöldnek lenni, kik is azok a zöldek?

Zöldhullám
Kupakverseny
http://www.kupakverseny.hu/

Célunk, hogy erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. Ennek érdekében meghirdetjük ismét kupakgyűjtő versenyünket. Elsődleges célunk, hogy az óvodák és oktatási intézmények vezetőségének bevonásával erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. E nemes ügy érdekében immáron harmadik alkalommal rendezzük meg a Kupakversenyünket. Ez évben még szélesebb körben kívánjuk terjeszteni a környezettudatosság fontosságát, ezért hamarosan nyereményjátékra is invitáljuk látogatóinkat, addig is kövessen minket a Facebookon.

Kupakverseny
Zöld Akció Egyesület
http://www.greenaction.hu/magunkrol_elemei/kozhasznu.html

Programok: Ebben az évben tovább folytattuk a hagyományos egyesületi szakmai tevékenységeket: természetvédelmi táborok, agrár-környezetvédelmi tevékenység és a Hulladék Munkaszövetség kampányainak lebonyolítása. Kiemelt szerepet kapott a civil érdekképviseleti tevékenység és a partnerségi együttműködésben megvalósuló programok szervezése. E programokhoz kapcsolódóan is erőteljesebb hangsúlyt kapott a nagyobb nyilvánosságot elérő közterületi kampánytevékenység.

Zöld Akció Egyesület
Hirdetések
Oldal leírása
termeszet.wyw.hu: Természet katalógus, természetvédelem, környezetvédelem: Zöld mozgalom, védett állatok és növények, természeti erők, katasztrófák. Nemzeti parkok, botanikus kertek és tájvédelmi körzetek.
Gyűjteményünkben 374 válogatott természet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13448