Pálmaházak > Természet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pálmaházak > 5 weboldal. Kategória leírása: A pálmaházak hangulata élethűen tükrözi az igazi természetet.
Szponzorált linkek
Esterházy-pálmaház Tatán
http://kultura.hu/main.php?folderID=1273&articleID=258704&ctag=articlelist&iid=1

Rendezvényházat és konferenciaközpontot alakítottak ki Tatán, abban az épületben, melyet még 1870-es években az Esterházy család épített pálmáinak teleltetésére.

Esterházy-pálmaház Tatán
A Pálmaház madártávlatból
http://zoomy.zoobudapest.com/

Érdekes látványt nyújt az Állatkert, ha magasról tekintünk le rá. Erre bizonyos mértékig bárkinek lehetősége van, hiszen az időszakosan nyitva tartó elefántházi kilátótorony, és a folyamatosan megközelíthető Nagyszikla magaslatairól nagyszerű kilátás tárul a látogató szeme elé.

A Pálmaház madártávlatból
A pálmaház
http://www.kiralyikastely.hu/index.php?mid=83

A Pálmaház a kastély királyi korszakában, 1870-71-ben épült, az akkori legkorszerűbb technológiával és anyagok felhasználásával. A középpavilonos, vasszerkezetű és üvegborítású oldalszárnyakkal, valamint ún. hollandi parterekkel és medencékkel készült együttes műemléki védettség alatt áll.

A pálmaház
Kamélia kiállítás nyílik
http://www.edenkert.hu/cikkek/diszkert/az-olimpia-viraga/

A téli schönbrunni kert pálmaházában kivirágoztak a kaméliák, március 1-től teljes pompájukban láthatók színes virágcsodák.

Kamélia kiállítás nyílik
Pálmaház és üvegházak
http://muemlekem.hu/muemlek?id=10871

A Festetics-kastély (trsz. 4799) parkjában álló épületegyüttes. A pálmaház téglalap alaprajzú, földszintes, nyeregtetős épület, kétszintes közép- és sarokpavilonokkal, a sarokpavilonok előtt pillérekre támaszkodó előépítményekkel. A középpavilon főpárkányát öntöttvas oszlopok támasztják alá.

Pálmaház és üvegházak
Hirdetések
Oldal leírása
termeszet.wyw.hu: Természet katalógus, természetvédelem, környezetvédelem: Zöld mozgalom, védett állatok és növények, természeti erők, katasztrófák. Nemzeti parkok, botanikus kertek és tájvédelmi körzetek.
Gyűjteményünkben 374 válogatott természet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13448