Növények > Természet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növények > 23 weboldal. Kategória leírása: A Föld összes növényzetét együttesen flórának hívjuk.
Szponzorált linkek
bioCont.hu | Dísznövény
http://www.biocont.hu/?disznoveny

Levéltetvek, dísznövények, Biocont sárga rovarfogó lap ... Csöppmix 4, Muskátli, virágos dísznövények, Virágzást serkentő, virágtömeg növelő tápoldat ...

bioCont.hu | Dísznövény
[ Oázis Kertészet ]
http://www.oazis.hu/oazis.php

Oázis Kertészet - Magyarország legnagyobb kertészeti áruházlánca.

[ Oázis Kertészet ]
Wiandt Díszfaiskola
http://www.tuja.hu/

Kertészeti oldalunk segítséget szeretne nyújtani minden kertbarát olvasónak a kerttervezés, kertépítés folyamatában, a növényismeret szélesítésében.

Wiandt Díszfaiskola
Szépzöld - Szobanövény
http://www.szepzold.hu/szobanoveny

A lakásbelsőnk hangulatát nagymértékben meghatározza a bútorzat, a falak színe, a világítás, a padló és az ügyesen beillesztett növényzet. A szobanövényeink meghálálják a szerető gondoskodást és egész évben szépítik,díszítik házunkat, lakásunkat.

Szépzöld - Szobanövény
A legmérgezőbb szobanövények
http://www.nlcafe.hu/otthon/20080328/a_legmergezobb_szobanovenyek/

Ha kisgyermekkel vagy cicával élsz egy lakásban, érdemes körültekintően kiválasztani a megfelelő szobanövényt. Ne csak a lakásod adottságait tartsd szem előtt, hanem a növény biztonságosságát is. Most megmutatjuk a legmérgezőbbeket.

A legmérgezőbb szobanövények
Szobanövények, levéldísznövények, pozsgás növények
http://www.tuja.hu/szobanovenyek.html

A szobanövények azok a jól alkalmazkodó, cserépben nevelhető trópusi, szubtrópusi és mediterrán vidékről származó, levelükkel, virágukkal vagy alakjukkal díszítő növények, amelyek a lakás száraz levegőjét, vagy nemtörődésünket hosszabb-rövidebb ideig elviselik.

Szobanövények, levéldísznövények, pozsgás növények
Sieberz
http://www.sieberz.hu/

Sieberz - Legszebb növényeket az Ön kertjébe, teraszára!

Sieberz
Verdyol Hungária Kft.
http://verdyol.hu/index.htm

Vízágyús füvesítés A Verdyol Füvesítési Eljárásnak kettős funkciója van: - vegetációt létrehozni humuszszegény talajon - megvédeni a talajt az eróziótól a növényzet megerősödéséig Ez a vízágyús füvesítési technológia lehetővé teszi a növényzet létrehozását gyorsan és gazdaságosan még a legnehezebben füvesíthető területeken is. Íme néhány példa: - lejtős területek (vasúti töltések) - vízügyi gátak, földművek, utak rézsűi - hulladéktelepek, bánya rekultivációk - sportpályák, sípályák - egyéb zöldfelületek A Verdyol Füvesítési Eljárás a Verdyol Complex természetes ragasztók és a Verdyol Mulch természetes takaróanyagok használatán alapszik. A Verdyol Füvesítési Eljárás speciális gépet használ a különböző összetevők kijuttatására. Ez a vízágyús füvesítőgép egy tartályból (kapacitás 1200-12000 liter), egy keverőegységből és egy szivattyúból áll.

Verdyol Hungária Kft.
Interaktív növényhatározó
http://novenyhatarozo.info

Magyarország lágyszárú növényeivel és fáival foglalkozó weboldal, interaktív növényhatározó programmal és írásokkal a témában.

Interaktív növényhatározó
New Garden
http://www.newgarden.hu/

A New Garden Óbuda Kertészet holnaptól nyitva! ... 9-től újra a megszokott nyitvatartás szerint működik a New Garden M7 kertészet. ...

New Garden
A zöldség-, dísznövény és szaporítóanyag
http://www.tankonyvtar.hu/mezogazdasag/zoldseg-disznoveny-080904-211

A zöldség-, dísznövény és szaporítóanyag-termesztés berendezései és gépei.

A zöldség-, dísznövény és szaporítóanyag
Kertészeti lexikon
http://www.tuja.hu/kerteszeti-lexikon/kert.html

Kertészeti fogalmak kártevők, betegségek leírása, az ellenük való védekezési módok ismertetése, gyümölcs dísznövény gyógynövény fajták ismertetése.

Kertészeti lexikon
Piliskert - Feng-shui kert
http://www.piliskert.hu/feng-shui-kert/

Hogy Ön pihenhessen, bízza ránk kertjének gondozását! Szolgáltatásaink: gyep fenntartási munkák, fák és fenyők gondozása, cserjék, sövények, sziklakertek, beltéri növények és rózsák ápolása, kúszónövények és öntözőrendszerek karbantartása, épített környezet fenntartása, valamint vízfelületek üzemeltetési feladatai. Vállaljuk továbbá térkő díszburkolat fektetését is, melyre garanciát adunk.

Piliskert - Feng-shui kert
Csodatevő szobanövények
http://www.femina.hu/otthon/legtisztito_szobanovenyek

Te is hajlamos vagy hinni a reklámoknak, és százezreket költeni légszűrő berendezésre? Ne tedd! Használd a növények erejét!

Csodatevő szobanövények
Cserkúti Kertcentrum - Kertészet
http://cserkert.hu

Fák, dísznövények, cserjék, sövények, évelő növények, bonsai, sziklakerti növények vásárlása házhozszállítással Cserkúti Kertcentrum - kertészet. On line dísznövény vásárlás házhoszállítással az ország egész területére. Díszfák, cserjék , évelő növények, sövények, vizinövények,

Cserkúti Kertcentrum - Kertészet
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
termeszet.wyw.hu: Természet katalógus, természetvédelem, környezetvédelem: Zöld mozgalom, védett állatok és növények, természeti erők, katasztrófák. Nemzeti parkok, botanikus kertek és tájvédelmi körzetek.
Gyűjteményünkben 374 válogatott természet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13448