Pálmaházak > Természet - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pálmaházak > 5 weboldal. Kategória leírása: A pálmaházak hangulata élethűen tükrözi az igazi természetet.

termeszet.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Esterházy-pálmaház Tatán
Esterházy-pálmaház Tatán
http://kultura.hu/main.php?folderID=1273&articleID=258704&ctag=articlelist&iid=1

Rendezvényházat és konferenciaközpontot alakítottak ki Tatán, abban az épületben, melyet még 1870-es években az Esterházy család épített pálmáinak teleltetésére.

kultura.hu
A Pálmaház madártávlatból
A Pálmaház madártávlatból
http://zoomy.zoobudapest.com/

Érdekes látványt nyújt az Állatkert, ha magasról tekintünk le rá. Erre bizonyos mértékig bárkinek lehetősége van, hiszen az időszakosan nyitva tartó elefántházi kilátótorony, és a folyamatosan megközelíthető Nagyszikla magaslatairól nagyszerű kilátás tárul a látogató szeme elé.

zoomy.zoobudapest.com
A pálmaház
A pálmaház
http://www.kiralyikastely.hu/index.php?mid=83

A Pálmaház a kastély királyi korszakában, 1870-71-ben épült, az akkori legkorszerűbb technológiával és anyagok felhasználásával. A középpavilonos, vasszerkezetű és üvegborítású oldalszárnyakkal, valamint ún. hollandi parterekkel és medencékkel készült együttes műemléki védettség alatt áll.

www.kiralyikastely.hu
Kamélia kiállítás nyílik
Kamélia kiállítás nyílik
http://www.edenkert.hu/cikkek/diszkert/az-olimpia-viraga/

A téli schönbrunni kert pálmaházában kivirágoztak a kaméliák, március 1-től teljes pompájukban láthatók színes virágcsodák.

www.edenkert.hu
Pálmaház és üvegházak
Pálmaház és üvegházak
http://muemlekem.hu/muemlek?id=10871

A Festetics-kastély (trsz. 4799) parkjában álló épületegyüttes. A pálmaház téglalap alaprajzú, földszintes, nyeregtetős épület, kétszintes közép- és sarokpavilonokkal, a sarokpavilonok előtt pillérekre támaszkodó előépítményekkel. A középpavilon főpárkányát öntöttvas oszlopok támasztják alá.

muemlekem.hu
Oldal leírása
termeszet.wyw.hu: Természet katalógus, természetvédelem, környezetvédelem: Zöld mozgalom, védett állatok és növények, természeti erők, katasztrófák. Nemzeti parkok, botanikus kertek és tájvédelmi körzetek.
Gyűjteményünkben 367 válogatott természet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 367 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13345